01. Λίγα λόγια για την Fioretti

Δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια, την ποιότητα και την σχεδιαστική πρωτοπορία.

Η εταιρία Fioretti δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας γυναίκειας ένδυσης τα τελευταία 40 χρόνια. Από την αρχή, αποτυπώνει τη φιλοσοφία της, κατασκευάζοντας ρούχα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, αποκλειστικά ελληνικής προέλευσης, με οπτική που “παντρεύει” τον μοντέρνο με τον παραδοσιακό σχεδιασμό.

Διαθέτοντας ένα δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει να επεκτείνεται και να πρωτοπορεί έχοντας μία φιλοσοφία: Να σχεδιάζει & κατασκευάζει γυναικεία ρούχα από υφάσματα κορυφαίας ποιότητας, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια, την ποιότητα και την σχεδιαστική πρωτοπορία.

02. Ύφος & Στυλ Fioretti

Υψηλή ποιότητα, παραγωγική ευελιξία, υψηλές προδιαγραφές και σχεδιασμός.

Η Fioretti απευθύνεται στις γυναίκες που ζουν έναν σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής. Δίνει την δυνατότητα, μέσα από τη συλλογή, για πολλές συνδυαστικές επιλογές, προσαρμόζοντας το ντύσιμο για κάθε περίσταση. Πρόκειται για μια σειρά ρούχων που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία μας. Αυτό την κάνει μοναδική, εδραιώνοντας το δικό της προσωπικό ύφος και στυλ.

Η Fioretti “βλέπει” και ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις. Όμως αυτό που την διαφοροποιεί είναι οτι τις προσαρμόζει στις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνίδας γυναίκας προσθέτοντας τον προσωπικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Στόχος να κάνει την κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα και ταυτόχρονα να ξεχωρίζει. Για να πετύχει το στόχο της η εταιρεία έχει ως βασικά στοιχεία:  Υψηλή ποιότητα, παραγωγική ευελιξία, υψηλές προδιαγραφές και σχεδιασμός.

Το αποτέλεσμα είναι η κατασκευή κομψών ρούχων υψηλής ραπτικής σε προσιτές τιμές!

fioretti-style-1
fioretti-style-2
fioretti-style-3
fioretti-style-4